God jul og godt nyttår!

Da er det de siste forberedelser for min del før juleferien. Skal få svart på alle publikumshenvendelser før jeg drar, men så vil de som kommer inn etter i dag måtte ligge til jeg er tilbake på jobb. Jeg er i Bali i jula og utilgjengelig på telefon og e-post.

Jula er vel en tid for refleksjon, så jeg vil gjerne først også her takke de frivillige som bidrar i registreringen av krigsseilere. Uten de ville det ikke vært mulig å lage Krigsseilerregisteret. Jeg er som kjent dårlig med bilder på denne bloggen, men jeg tenkte å dele et bilde fra tur til Lista 21.-22. september 2019. Her står jeg sammen med flere av de frivillige og nyter utsikten utover havet fra Nordberg fort.

IMG_2456

Ønsker også å takke publikum som har sendt inn dokumentasjon og bilder på krigsseilerne. Materiale fra publikum inneholder ofte mye som ikke finnes i ordinære arkiv.

Tenkte også å gi en hilsen til Vest-Agder-museet og Stiftelsen Hestmanden. Sammen bidrar vi til å holde krigsseilernes historie levende. For de som har fulgt bloggen, vil også vite at NRK lagde «Norge Nå» på Hestmanden 19. februar. Der snakket blant annet jeg om Krigsseilerregisteret: https://tv.nrk.no/serie/norge-naa/201902/ENRK10021919/avspiller

Jeg ser frem til å komme tilbake på jobb igjen 6. januar. Synes blant annet dokumenteringen av sjøfolkene i Marinen er spennende, det samme med planleggingen av vårt arrangement i Oslo mai 2020.

God jul og godt nyttår!