Krigsseilerregisteret, uke 26 (1. juli)

Da har de frivillige registrert 10 000 krigsseilere! Det er skrevet om på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/Krigsseilerne/?ref=aymt_homepage_panel

Mange bidrar nå i arbeidet med registeret: Arendal sjømannsforening, Brevik og Omegn Sjømannsforening, Christianssands sjømandsforening, Farsund sjømannsforening, Grimstad sjømannsforening, Lillesand sjømannsforening, Risør sjømannsforening, Stiftelsen Arkivet m/frivillige, Stiftelsen krigsseilermonumentet på Haugaland, og Tverdalsøen sjømannsforening.

Uten frivilliges innsats kan vi ikke lage et register over krigsseilerne.

Til nå har Agder-fylkene fått opplæring, i tillegg til Brevik og Omegn Sjømannsforening og Stiftelsen krigsseilermonumentet på Haugaland. Til høsten vil Stiftelsen Arkivet og Lillesand sjømannsforening gi opplæring først og fremst til frivillige på Østlandet.

Jeg fikk overført ca. 1/3 av krigsseilerne fra Evigtakknemlig og over til Krigsseilerregisteret før ferien. Henvendelser til krigsseilerregisteret@stiftelsen-arkivet.no vil ikke bli besvart før i august, samme gjelder e-post til min konto.

Da tar jeg ferie og er tilbake 1. august. God sommer, og så ses vi igjen etter!

Reklamer